Home
Polska
Poproś o kontakt
Kontakt
Newsletter
career at zehnder clean air solutions

Pracuj z nami

20+
krajów
ponad 3 000
klientów na całym świecie
ponad 18 000
zainstalowanych urządzeń do filtracji powietrza
ponad miliard
litrów oczyszczonego powietrza na godzinę
ponad 2 500
pomiarów zapylenia rocznie
ponad 130
pracowników w zespole

Znajdź idealną pracę dla siebie

W Zehnder Clean Air Solutions stale poszukujemy utalentowanych ludzi, którzy są dumni ze swojej pracy i chcą mieć pozytywny wkład w działanie społeczeństwa. Jeśli uważasz, że Twoje umiejętności, doświadczenie i cele będą stanowić dobre uzupełnienie naszego zespołu, zapoznaj się z naszymi aktualnymi ofertami pracy poniżej.

Oferty pracy

Resande ServiceteknikerSverige
Sverige Natychmiast

Vad kommer du som servicetekniker att göra?
Som servicetekniker består dina arbetsdagar av löpande kontakt med kunder, planera installationer, filterbyten och serviceinsatser. Vi erbjuder dig en bred och självständig roll med frihet under ansvar där du själv lägger upp din planering och styr över ditt schema i synk med våra kunders behov. Du utgår från ditt hem med servicebil och din arbetsplats är ute hos våra kunder. Då många av våra kunder befinner sig i Mälardalen och Dalarna är det en fördel om du är bosatt runt Västerås. I den här rollen förekommer många resor och du bör räkna med att ligga ute upp mot tre dagar per vecka, ev kan tjänsten innebära stöttning i andra delar av Sverige om behov skulle uppstå. Det dagliga arbetet kommer till viss del utföras på egen hand men du kommer regelbundet arbeta tillsammans med övriga tekniker i teamet och kundansvariga säljare.

Vi söker dig som…
Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med ibland högt tempo och trivs i en resande vardag där du självständigt planerar och genomför dina projekt. För att lyckas vill vi att du har kunskap inom något av områdena fastighet och teknik. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du förstår vikten av att ha fokus på kunden och dennes behov. Du är noggrann, kommunikativ och bra på att planera din tid. Du har ett naturligt engagemang i det du gör och förstår vikten av goda kundrelationer samt teamwork mellan kollegor för att på snabbast och bästa sätt lösa problem och leverera bra service till kunderna. 

Våra fyra önskemål till dig:

  • du trivs i en självständig roll
  • har inga problem med att bo borta i veckorna
  • du har B-körkort
  • du behärskar svenska och engelska

Varför Zehnder Group?
Du erbjuds en möjlighet att få vara med i utvecklingen av ett tillväxtorienterat företag med goda värderingar, men samtidigt utvecklas själv. Som anställd hos oss kommer du bli en del av ett gäng som trivs och har roligt ihop. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och en spännande vardag.
 
Kanske är du rätt person att förstärka vårt serviceteam i ett utvecklande arbete med frihet under ansvar?

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor ber vi dig kontakta Susanne Johansson 076-134 49 00. Sista ansökningsdag är 22/11 men tjänsten kan tillsättas tidigare så vänta inte med din ansökan. Välkommen!

management at clean air solutions
Poznaj nas

Nasze wartości i ludzie

Dowiedz się więcej o ludziach w Zehnder Clean Air Solutions – i odkryj, co czyni z nich zgrany zespół.

Zobacz więcej