Home
Suomi
Jätä yhteydenottopyyntö
Yhteystieto
Uutiskirje
career at zehnder clean air solutions

Työskentele kanssamme

20+
Maata
3,000+
Asiakasta maailmanlaajuisesti
18,000+
Asennettua ilmanpuhdistusyksikköä
1 miljardi+
Litraa puhdistettua ilmaa tunnissa
2,500+
Pölymittausta vuodessa
130+
Työntekijää tiimissä

Etsi juuri sinulle sopiva työ

Zehnder Clean Air Solutionsilla etsimme kaiken aikaa lahjakkaita ihmisiä, jotka ovat ylpeitä työstään ja haluavat vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti. Jos olet sitä mieltä, että taitosi, kokemuksesi ja kunnianhimosi sopisivat hyvin tiimiimme, katso avoinna olevat työpaika

Avoimet työpaikat

Resande ServiceteknikerSverige
Sverige Välitön

Vad kommer du som servicetekniker att göra?
Som servicetekniker består dina arbetsdagar av löpande kontakt med kunder, planera installationer, filterbyten och serviceinsatser. Vi erbjuder dig en bred och självständig roll med frihet under ansvar där du själv lägger upp din planering och styr över ditt schema i synk med våra kunders behov. Du utgår från ditt hem med servicebil och din arbetsplats är ute hos våra kunder. Då många av våra kunder befinner sig i Mälardalen och Dalarna är det en fördel om du är bosatt runt Västerås. I den här rollen förekommer många resor och du bör räkna med att ligga ute upp mot tre dagar per vecka, ev kan tjänsten innebära stöttning i andra delar av Sverige om behov skulle uppstå. Det dagliga arbetet kommer till viss del utföras på egen hand men du kommer regelbundet arbeta tillsammans med övriga tekniker i teamet och kundansvariga säljare.

Vi söker dig som…
Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med ibland högt tempo och trivs i en resande vardag där du självständigt planerar och genomför dina projekt. För att lyckas vill vi att du har kunskap inom något av områdena fastighet och teknik. Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du förstår vikten av att ha fokus på kunden och dennes behov. Du är noggrann, kommunikativ och bra på att planera din tid. Du har ett naturligt engagemang i det du gör och förstår vikten av goda kundrelationer samt teamwork mellan kollegor för att på snabbast och bästa sätt lösa problem och leverera bra service till kunderna. 

Våra fyra önskemål till dig:

  • du trivs i en självständig roll
  • har inga problem med att bo borta i veckorna
  • du har B-körkort
  • du behärskar svenska och engelska

Varför Zehnder Group?
Du erbjuds en möjlighet att få vara med i utvecklingen av ett tillväxtorienterat företag med goda värderingar, men samtidigt utvecklas själv. Som anställd hos oss kommer du bli en del av ett gäng som trivs och har roligt ihop. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och en spännande vardag.
 
Kanske är du rätt person att förstärka vårt serviceteam i ett utvecklande arbete med frihet under ansvar?

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor ber vi dig kontakta Susanne Johansson 076-134 49 00. Sista ansökningsdag är 22/11 men tjänsten kan tillsättas tidigare så vänta inte med din ansökan. Välkommen!

management at clean air solutions
Tutustu meihin

Yrityksen arvot ja työntekijät

Katso lisätietoja Zehnder Clean Air Solutionsin takana olevista ihmisistä ja siitä, mikä saa meidät toimimaan.

Lue lisää