Home
België - NL
Nu aanvragen versturen
Contact
Nieuwsbrief
+32 49 45 79 786
clean air solutions clean air service

Onze service voor zuivere lucht

Nu contact opnemen
Het enige dat u nodig heeft voor zuivere lucht is...
een 230V-voeding
een hefwerktuig, zoals een vorkheftruck
een plafond, wand of vloeroppervlak voor uw units

Onze filosofie over zuivere lucht

De luchtkwaliteit in industriële werkomgevingen is een enorm belangrijk onderwerp en wij nemen het serieus. Wij luisteren aandachtig naar uw behoeften en meten de stofbelasting ter plaatse voor en na de installatie van onze systemen.

Zo kunnen we een oplossing ontwikkelen die de grootste verbetering oplevert voor de luchtkwaliteit in uw bedrijf – en kunt u erop vertrouwen dat het werkt. De luchtkwaliteit op de werkplek verbeteren, is niet alleen goed voor de gezondheid van uw medewerkers, maar ook voor uw business.

Wij zijn het grootste luchtzuiveringsbedrijf ter wereld omdat wij uw behoeften op het gebied van zuivere lucht begrijpen. 

Een serviceconcept op maat – Onze belofte aan u

Onderzoek voorafgaand aan de montage

Wij luisteren aandachtig naar uw behoeften, bepalen wat er precies nodig is en overlopen met u over waar de systemen geïnstalleerd moeten worden en wat daarmee gepaard gaat.

Dag van de installatie

Samen met u zorgen we ervoor dat de installatie zo vlot mogelijk verloopt.

Metingen

We meten de luchtkwaliteit op uw werkplek voor en na de montage, zodat u zelf kunt zien welk verschil onze systemen maken.

Regelmatige onderhoudsbeurten

We blijven met u samenwerken na de installatie: we vervangen filters, plannen monteursbezoeken en bewaken uw systeem om de luchtkwaliteit op uw werk te optimaliseren.

Gemoedsrust

Ons maandelijkse tarief omvat reeds filtervervangingen en extra bezoeken brengen we niet in rekening. Bovendien genieten onze systemen van een 100% garantie – laat alles maar aan ons over.

Relatie op de lange termijn

U kunt onze service zien als een relatie op de lange termijn – wij zijn er voor u als u ons nodig heeften werken met u samen bij nieuwe ontwikkelingen in uw bedrijf.

Deskundige service en decennia ervaring

Ons Technical Support Services Team voert jaarlijks metingen en analyses van de luchtkwaliteit uit bij 2500 klanten in Europa en de VS. Wij doen dit al decennialang, dus kunt u er van op aan dat we u de beste oplossing zullen aanbevelen. We laten u ook onze meetresultaten zien – louter om te bewijzen dat het werkt.

clean air solutions dust measurement service
clean air service clean air needs

Uw behoefte aan zuivere lucht in kaart brengen

We bieden meer dan alleen een product. Wij zien onze samenwerking met u als het begin van een partnerschap. Elk luchtzuiveringssysteem is uniek en wij zijn er trots op dat we er iets persoonlijks aan toevoegen. Ook als uw onderneming groeit of verandert, zijn we er voor u en zorgen we onafgebroken voor zuivere binnenlucht in uw bedrijf.

Elk bedrijven krijgt op een andere manier te maken met stof en stofdeeltjes zijn een potentieel gevaar voor de gezondheid van het personeel en voor machines.

clean air solutions range of industrial air purifiers cleanair
Productaanbod

Luchtzuiveringssystemen voor elk bedrijf

Laat stof uw business niet in de weg staan. Onze luchtzuiveringssystemen filteren het stof uit de lucht nog voor uw werknemers het kunnen inademen en het neerslaat op uw producten en machines. Onze oplossingen zorgen voor gezondere werknemers die met de glimlach komen werken en productiever zijn.

Ontdek onze oplossingen