Home
België - NL
Nu aanvragen versturen
Contact
Nieuwsbrief
+32 49 45 79 786
zehnders range of industrial air purifiers overview full 2

Zehnder’s volledig aanbod aan industriële luchtreinigers

Nu contact opnemen
Wij hebben een industriële luchtreiniger als oplossing voor elk luchtvervuilingsprobleem op de werkplek: van het opvangen van grote, grove stofdeeltjes tot aan het verwijderen van de kleinste micro-organismen.

Vind het juiste luchtzuiveringssysteem die voldoet aan uw behoefte

air filtration system zehnder cleanair max Zehnder CleanAir Max

Ons nieuwste luchtzuiveringssysteem is revolutionair in luchtzuivering. De unieke geavanceerde technologie zorgt voor maximale prestaties en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Maximaal zuivere lucht is mogelijk dankzij verbeterde uitgangen van de filters en ventilator integratie

Maximale intelligentie dankzij slimme functies afgestemd op uw behoeften

Maximale flexibiliteit dankzij modulaire luchtfiltersystemen en honderden installatie-opties

air purification system zehnder cleanair Zehnder CleanAir

Onze wel bewezen luchtreinigers helpen al duizenden bedrijven over de hele wereld met het leveren van zuivere lucht– en ze zijn nu nóg beter.

Ons bewezen tweestaps-filtersysteem garandeert een voortdurende doorstroming van zuivere lucht

Kies voor een upgrade met slimme functies waardoor de luchtzuiveringssystemen zich automatisch aanpassen aan veranderde omgevingsomstandigheden

Door de verschillende beschikbare installatie-opties, kunnen we de luchtzuiveringssystemen precies plaatsen waar u ze nodig heeft

hepa air purifier zehnder virus shield Zehnder Virus Shield

Onze unieke Virus Shield-luchtreinigers verwijderen schadelijke organismen uit de lucht, inclusief virussen.

Het vangt ruim 99,995% van de ziektekiemen in de lucht op met behulp van krachtige HEPA 14-filters

De gepatenteerde unieke filtercombinatie zorgt voor dubbele bescherming tegen luchtverontreiniging

Mobieleluchtreinigers die u enkel hoeft aan te sluiten op uw stroomnet

Technische hoogtepunten
Slimme upgrades
Installatie
industrial air purifier clean air delivery rate

Hoge Clean Air Delivery Rate

De Clean Air Delivery Rate (CADR =verkregen hoeveelheid zuivere lucht) is een manier om de effectiviteit van luchtzuiveringssystemen in een bepaald gebied te meten en te beoordelen. Hoe hoger de score, des te meer het luchtzuiveringssysteem, luchtvervuiling uit die ruimte kan verwijderen. De industriële luchtreinigers van Zehnder hebben een verbeterde ventilator integratie, energiezuinige motoren, efficiëntere filters en, bij sommige modellen, verticale uitlaatopeningen aan de vierkanten – waardoor ze voor een betere, snellere doorstroming en verdeling van zuivere lucht kunnen zorgen.

Zeer efficiënte luchtreinigers

De oplossingen van luchtzuivering van Zehnder worden mogelijk gemaakt door de verschillende soorten luchtfilters die op diverse manieren gecombineerd kunnen worden . Dit is nodig, omdat luchtvervuilingsdeeltjes allerlei vormen en maten kunnen hebben en er dus geen one-size-fits-all-oplossing bestaat. We hebben honderden mogelijke filtercombinaties om luchtvervuiling in elke sector aan te pakken en om te voorzien in de behoeften van elk bedrijf.

air filtration dust virus
sustainable and energy efficient air purifiers

Duurzaam en energiezuinig filteren

We geven heel erg om het milieu en willen u graag geld laten besparen. Onze systemen beperken het afval en verlagen uw bedrijfskosten dankzij de lang meegaande luchtreinigers, zuinige motoren, tijdschakelklokken en afwisselende luchtstroom die zich automatisch aanpassen aan veranderingen in de luchtkwaliteit. Onze luchtreinigers kunnen ook opgeknapt en hergebruikt worden

Zelfregulerende systemen

Onze Clean Air Remote Application (CARA) is een krachtig instrument waarmee u gemakkelijk uw luchtzuiveringssystemen volledig kunt monitoren en managen, waar u zich ook bevindt. Kies uit vier upgrades voor uw luchtreinigersom te profiteren van slimme functies en een systeem dat hen combineert tot één netwerk.

cara clean air remote application

Slimme luchtreiniging – dit is CARA!

Overzichtelijk dashboard

Hoe effectief zijn je luchtreinigers? Hoeveel lucht zuiveren ze? Wat is de clean air delivery rate (CADR)? En hoeveel energie gebruiken ze? Bekijk je CARA dashboard om simpel en snel antwoord te vinden op deze vragen, op maat gemaakte rapporten te analyseren en data uit het verleden te bekijken.

Real-time monitoring

Dankzij real-time data en sensoren zijn je industriële luchtreinigers altijd geoptimaliseerd om te voldoen aan jouw specifieke wensen.Of je nou wettelijke voorschriften wil naleven of je energiekosten wil verlagen: kijk live mee hoe aanpassingen en optimalisaties je luchtkwaliteit én bedrijfsresultaten verbeteren.

Slimme luchtzuivering

CARA kijkt naar jouw luchtzuiveringsbehoeften en past je luchtreinigers daar op aan: volledig automatisch. Onze geavanceerde slimme technologie analyseert je omgeving en anticipeert continu op veranderingen. Maar het wordt nog beter: CARA kiest altijd voor een optimale kosteneffectiviteit en levert dan ook precies de juiste hoeveelheid magie voor jouw luchtzuivering.

zehnder cara iot platform feature 02

Flexibele luchtreinigers voor elke werkomgeving

Ons aanbod bestaat uit industriële luchtzuiveringssystemen van verschillende maten en een modulair systeem dat op talloze manieren kan worden samengesteld. We kunnen voor iedere ruimte in elk bedrijf, een luchtzuiveringssysteem ontwerpen dat het best bij uw bedrijf past.

Alles wat u nodig heeft is...
  • Stroomvoorziening
  • Hijsapparatuur, zoals een heftruck
  • Een plafond, wand of vloer als locatie voor plaatsing van de luchtreiniger
air purifier flexible installation options

De luchtreinigers kunnen op elke gewenste plek geplaatst worden

Een installatie aan de muur, op de vloer of aan het plafond? In tegenstelling tot andere luchtzuiveringssystemen, kunnen wij onze oplossing precies daar plaatsen waar ze voor u nodig is en dus zo dicht mogelijk bij de bron van vervuiling.

Universeel ophangsysteem voor plaatsing van luchtreinigers

Zodra we besloten hebben waar uw luchtreinigers geplaatst worden, kunnen we ze met ons unieke, universele ophangsysteem in elke hoek plaatsen. Zo wordt de verontreiniging nog nauwkeuriger opgevangen.

industrial air purifier universal hanging system

Laat ons in gesprek gaan

Zehnder Clean Air Solutions is internationale marktleider in luchtzuivering en -filtering, met tientallen jaren ervaring en onovertroffen expertise. Onze luchtzuiveringssystemen transformeren werkomgevingen volledig. Ze dragen ook bij aan verbeterde prestaties van bedrijven wereldwijd. Als uw bedrijf belang hecht aan zuivere lucht, neem dan contact met ons op om te ontdekken hoe we samen de luchtkwaliteit in uw bedrijf kunnen verbeteren met onze oplossing.

Jochem Huis in't Veld Country Manager België  +31 63 01 333 89  Mail naar  Maak een connectie op LinkedIn
jochem huis in t veld clean air expert