Home
België - NL
Nu aanvragen versturen
Contact
Nieuwsbrief
+32 49 45 79 786
hepa air purifier zehnder virus shield full

'Virus Shield'
Zehnder luchtreinigers tegen virussen

Nu contact opnemen
Zehnder Virus Shield is een luchtreiniger voor virussen met een state-of-the-art HEPA 14 filtertechnologie om meer dan 99,995 % van de ziektekiemen uit de lucht te halen. Het helpt om mensen gezond en veilig te houden in industriële werkplaatsen, kantoren, scholen en andere binnenlocaties.

Zehnder Virus Shield – De hoogtepunten in één oogopslag

Hoge Clean Air Delivery RateDe Virus Shield HEPA luchtreiniger kan grote hoeveelheden lucht per uur zuiveren, dit om u zo veilig mogelijk te laten werken. Onze oplossingen voor luchtzuivering vormen een aanvulling op reeds geïnstalleerde ventilatiesystemen.
De luchtstroom is programmeerbaarDe snelheid van de luchtstroom varieert van 500 m³/uur tot 11.500 m³/uur en dit geeft u de gelegenheid om uw toestellen zodanig te programmeren dat ze gegarandeerd de beste binnenluchtkwaliteit leveren.
HEPA luchtreinigersOnze HEPA 14-filters zijn gecertificeerd volgens de normen EN1822 en ISO29463 Dit houdt in dat er gegarandeerd 99,995% van de schadelijke luchtvervuiling, inclusief virussen, uit de lucht wordt gefilterd.
Plug & Play installatieSluit uw luchtzuiveringssystemen aan op uw stroomnet en deze zijn onmiddellijk klaar voor gebruik.
Flexibel en draagbaarEen installatie aan het plafond, de muur of op de vloer? We installeren uw luchtzuiveringssystemen precies daar waar ze nodig zijn. Mochten uw behoeften ten aanzien van luchtzuivering veranderen, kunnen we de installatie natuurlijk verplaatsen volgens uw wensen.
Duurzaam en energiezuinig filterenBeperk het afval en bespaar in bedrijfskosten met de lang meegaande luchtreinigers, zuinige motoren, tijdschakelklokken en afwisselende luchtstroom. Onze luchtreinigers kunnen ook opgeknapt en hergebruikt worden

Virus Shield – een toonaangevende luchtfilter

Luchtfilters geschikt voor ziekenhuizen vangen ruim 99,995% van de virussen in de lucht op

Al onze topklasse HEPA 14-luchtfilters worden geleverd met hun eigen testcertificaat

Onze luchtfilters zijn conform EN 1822 en ISO, dat houdt in dat ze geproduceerd zijn volgens internationaal erkende normen.

virus air filtration
virus air purifier hepa 14

Een volledig unieke technologie

Virus Shield luchtzuiveringssysteem bestaat uit een unieke filtercombinatie die ervoor zorgt dat er grote hoeveelheden verontreiniging uit de lucht verwijderd wordt. Een Flimmer-filter vangt het grootste deel van de luchtvervuiling op, terwijl een HEPA 14-filter alle kleine micro-organismen uit de lucht verwijdert die mogelijk zijn ontsnapt. Dit is zo'n uniek idee dat het zelfs een patent heeft gekregen.

Voor wie zijn onze luchtzuiveringssystemen tegen virussen bestemd?

Openbare gebouwen zoals scholen, universiteiten, musea, restaurants, sportcentra, ziekenhuizen en luchthavens,…

Ook kantoren, vergaderruimtes en kantines

Magazijnen en distributiecentra

Producenten in de levensmiddelen- en drankenindustrie, supermarkten

De industriesector

 

Kom in gesprek met één van onze experts om een passende oplossing voor zuivere lucht uit te werken.

Neem nu contact met ons op

virus air purifier application areas 1

Begin met zuivere lucht zonder ziektekiemen

Zehnder Virus Shield HEPA-luchtreinigers zorgen ervoor dat u zuivere lucht zonder ziektekiemen kunt inademen, door virussen en andere schadelijke deeltjes uit de lucht te verwijderen. Onze luchtreinigers vangen gegarandeerd 99,995% van alle virussen op, om u te beschermen en gezond te houden wanneer natuurlijke ventilatie niet mogelijk is.

Bent u zich ervan bewust dat? Meer dan 99% van de virusbesmettingen vindt binnenshuis plaats

Hoe meer mensen er in een binnenruimte zijn, des te groter de kans dat ziektekiemen, zoals het coronavirus, zich in de lucht verspreiden. En hoe langer de tijd dat u doorbrengt in zo'n ruimte, des te hoger de kans op een besmetting. Trouwens  Wetenschappers hebben zelfs bekendgemaakt dat 99,05% van alle besmettingen gewoon binnenshuis plaatsvindt.

Natuurlijke ventilatie helpt het risico van besmetting te verlagen, maar dat is jammer genoeg niet altijd mogelijk. Het houden van afstand, het dragen van mondkapjes en het wassen van de handen helpen, maar lang niet altijd genoeg. De enige effectieve oplossing is om de lucht in gesloten ruimtes te zuiveren door middel van een efficiënte HEPA-luchtreiniger tegen virussen.

Hoe virussen zich verspreiden
  • Virussen verspreiden zich door de lucht door simpelweg mee te liften op aerosolen Virussen kunnen bijvoorbeeld worden overgedragen via kleine druppeltjes die vrijkomen wanneer we hoesten, niezen, spreken of zingen.
  • Er is sprake van een mogelijke besmetting, wanneer virussen in een bepaalde mate aanwezig zijn. Het besmettingsrisico is in de openlucht veel kleiner dan binnenshuis, omdat de aerosolen door de buitenlucht sterk verdund zijn.
  • De World Health Organization (WHO) verklaart dat het besmettingsrisico binnenshuis aanzienlijk toeneemt, wanneer er sprake is van een kleine ruimte met weinig ventilatie waardoor de aerosolen zich niet goed kunnen verspreiden en deze gedurende lange tijd in de lucht blijven hangen.
  • Virussen die niet meer door de lucht zweven, vallen neer op oppervlakken, waardoor er een tweede besmettingsrisico ontstaat.
conventional air cleaning is not enough
Onze industriële luchtfilters

Deeltjes van elke vorm en formaat worden opgevangen

Wij hebben een breed scala aan industriële luchtfilters die we op verschillende manieren met elkaar kunnen combineren. Zo kunnen we elk type vervuiling aanpakken. We zijn voortdurend aan het innoveren, zodat we kunnen waarborgen dat onze filteroplossingen altijd geavanceerd zijn.

Bekijk onze luchtfilters

Laat ons in gesprek gaan

Zehnder Clean Air Solutions is internationale marktleider in luchtzuivering en -filtering, met tientallen jaren ervaring en onovertroffen expertise. Onze luchtzuiveringssystemen transformeren werkomgevingen volledig. Ze dragen ook bij aan verbeterde prestaties van bedrijven wereldwijd. Als uw bedrijf belang hecht aan zuivere lucht, neem dan contact met ons op om te ontdekken hoe we samen de luchtkwaliteit in uw bedrijf kunnen verbeteren met onze oplossing.

Jochem Huis in't Veld Country Manager België  +31 63 01 333 89  Mail naar  Maak een connectie op LinkedIn
jochem huis in t veld clean air expert