Home
België - NL
Nu aanvragen versturen
Contact
Nieuwsbrief
+32 49 45 79 786
air filtration system zehnder cleanair max full

De "CleanAir Max" luchtreiniger
luchtzuiveringssysteem

Nu contact opnemen
Zehnder CleanAir Max is een luchtreiniger van ongekende kwaliteit. De slimme technologie, het modulaire ontwerp en het toonaangevende filtersysteem, garanderen hoogwaardige prestaties en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Zehnder CleanAir Max – De hoogtepunten in één oogopslag

Hoge Clean Air Delivery RateHet verbeterde vermogen en integratie van de ventilator, de efficiënte motor, efficiëntere luchtreinigers en verticale uitlaatopeningen aan alle vier de kanten, zorgen voor een betere, snellere doorstroming en verdeling van zuivere lucht.
Slimme luchtstroom met behulp van sensorenDe snelheid van de luchtstroom varieert van 1.000 m³/uur tot 12.500 m³/uur. Onze slimme luchtreinigers stellen automatisch de luchtstroom bij op basis van de aanwezige deeltjesconcentratie in de lucht.
Meervoudige filtering en modulair ontwerpDankzij de honderden combinaties van verschillende filters kunnen er oneindig veel oplossingsmogelijkheden aangeboden worden die toepasselijk zijn voor elke omgeving.
Plug & Play installatieUw luchtzuiveringssysteem is onmiddellijk klaar voor gebruik wanneer u het aansluit op uw stroomnet.
Flexibele montagemogelijkhedenEen installatie aan de muur, op de vloer of aan het plafond? We installeren uw luchtzuiveringssystemen precies daar waar ze nodig zijn. We plaatsen of hangen ze in een hoek op waar ze de vervuiling het best kunnen opvangen en verwijderen.
Duurzaam en energiezuinig filterenBeperk het afval en bespaar in bedrijfskosten met de lang meegaande luchtfilters, zuinige motoren, tijdschakelklokken en afwisselende luchtstroom die zich automatisch aanpast aan veranderingen in de luchtkwaliteit. Onze luchtreinigers kunnen ook opgeknapt en hergebruikt worden
clean air max air purification system teaser
Video's

Geavanceerde technologie – ontdek meer over de Zehnder CleanAir Max luchtreiniger

Bekijk de video

Maximale intelligentie – kies voor een upgrade met slimme functies en luchtzuiveringssystemen die als onderdeel van een draadloos netwerk met elkaar gecombineerd kunnen worden.

We presenteren u niet alleen de state-of-the-art Zehnder CleanAir Max luchtreiniger, die beter is dan al zijn voorgangers, maar ook een applicatie voor zuivere lucht op afstand (CARA, Clean Air Remote Application) voor méér efficiëntie en controle. CARA is bruikbaar voor alle generaties van onze luchtreinigers.

 • Overzichtelijk dashboard: Hoe effectief zijn je luchtreinigers? Hoeveel lucht zuiveren ze? Wat is de clean air delivery rate (CADR)? En hoeveel energie gebruiken ze? Bekijk je CARA dashboard om simpel en snel antwoord te vinden op deze vragen, op maat gemaakte rapporten te analyseren en data uit het verleden te bekijken.
 • Real-time monitoring: Dankzij real-time data en sensoren zijn je industriële luchtreinigers altijd geoptimaliseerd om te voldoen aan jouw specifieke wensen.Of je nou wettelijke voorschriften wil naleven of je energiekosten wil verlagen: kijk live mee hoe aanpassingen en optimalisaties je luchtkwaliteit én bedrijfsresultaten verbeteren.
 • Slimme luchtzuivering: CARA kijkt naar jouw luchtzuiveringsbehoeften en past je luchtreinigers daar op aan: volledig automatisch. Onze geavanceerde slimme technologie analyseert je omgeving en anticipeert continu op veranderingen. Maar het wordt nog beter: CARA kiest altijd voor een optimale kosteneffectiviteit en levert dan ook precies de juiste hoeveelheid magie voor jouw luchtzuivering.
zehnder cara iot platform clean air remote application dashboard
air purification system cleanair max maximum performance

Maximale prestaties – luchtfilters van topkwaliteit en een krachtige luchtstroom

 • In vergelijking met andere luchzuiverinssytemen zorgen onze verticale uitlaatopeningen aan de vier kanten van de luchtreiniger voor een betere en optimale luchtverdeling van zuivere lucht
 • Het verbeterd vermogen van de ventilator zorgt voor een betere verdeling en snellere luchtstroom van zuivere lucht.
 • Onze zeer efficiënte motoren garanderen optimale prestaties van de luchtzuiveringssystemen
 • Door meervoudige filtering wordt er meer dan ooit luchtvervuiling opgevangen en efficiënter aangepakt.

Maximale veelzijdigheid – modulair systeem, honderden filtercombinaties beschikbaar

 • Er zijn verschillende modellen van luchtreinigers verkrijgbaar, passend voor elke werkomgeving
 • Er zijn talloze filtercombinaties mogelijk om uw stofprobleem perfect aan te pakken
 • Er zijn meerdere universele hangposities van de luchtreinigers beschikbaar om zoveel mogelijk alle vervuiling opvangen.
 • Toekomstbestendige flexibiliteit. Wanneer uw bedrijf groeit en verandert, kunnen de luchtreinigers gemakkelijk worden verplaatst en filtermodules kunnen wanneer nodig ook worden toegevoegd of verwijderd

 

Kom in gesprek met onze experts om te zien hoe wij u zuivere lucht kunnen leveren

Neem nu contact met ons op

modular air purification system cleanair max

Meer over de techniek

Bekijk onze productfolders voor meer informatie over formaten, elektriciteitsverbruik, geluidsdrukniveau en montagemogelijkheden van onze luchtreinigers.

Bekijk de productfolders

Kies uw ontwerp

Wilt u een statement maken met uw aanpak in het zuiveren van lucht? Of houdt u het liever iets subtieler? Kies een ontwerp dat de aandacht trekt of goed past bij uw bedrijf.

conventional air cleaning is not enough
Onze industriële luchtfilters

Deeltjes van elke vorm en formaat worden opgevangen

Wij hebben een breed scala aan industriële luchtfilters die we op verschillende manieren met elkaar kunnen combineren. Zo kunnen we elk type vervuiling aanpakken.

Bekijk onze luchtfilters

Laat ons in gesprek gaan

Zehnder Clean Air Solutions is internationale marktleider in luchtzuivering en -filtering, met tientallen jaren ervaring en onovertroffen expertise. Onze luchtzuiveringssystemen transformeren werkomgevingen volledig. Ze dragen ook bij aan verbeterde prestaties van bedrijven wereldwijd. Als uw bedrijf belang hecht aan zuivere lucht, neem dan contact met ons op om te ontdekken hoe we samen de luchtkwaliteit in uw bedrijf kunnen verbeteren met onze oplossing.

Jochem Huis in't Veld Country Manager België  +31 63 01 333 89  Mail naar  Maak een connectie op LinkedIn
jochem huis in t veld clean air expert