Mis niets – Ontvang nu onze nieuwsbrief

Sluit u aan bij een groeiend aantal bedrijven dat zich sterk maakt voor zuivere lucht.

Hartelijk dank om u aan te melden voor onze nieuwsbrief

Wij delen graag onze kennis over zuivere lucht. Wij hebben u zojuist een e-mail gestuurd om uw inschrijving te bevestigen.

Ontdek hoe u voordeel haalt uit zuivere lucht

Laat uw gegevens hieronder achter, dan belt een van onze experts u terug.

Hartelijk dank dat u contact met ons heeft opgenomen

Ons salesteam zal binnenkort contact met u opnemen.

Three logisticians discussing while an industrial air cleaning system is sucking in the dust particles from the air within the warehouse

Het belang van luchtkwaliteit op de werkvloer

Hoe slecht is binnenlucht vergeleken met buitenlucht? Ontdek meer.

Vervuiling in industriële werkomgevingen

We brengen een groot deel van ons leven door op ons werk. Daarom is het belangrijk voor onze gezondheid dat we zuivere lucht inademen in onze fabrieken en magazijnen, net zo belangrijk als frisse buitenlucht. En nu wereldwijde pandemieën ons steeds meer kunnen bedreigen, is het nóg belangrijker om even stil te staan bij de kwaliteit van de lucht die we inademen.

Maar wist u dat luchtkwaliteit in industriële omgevingen meestal niet beter is dan buiten? De verontrustende waarheid is dat die vaak zelfs slechter is.

Volgens het US Environmental Protection Agency (EPA) kan de luchtvervuiling op de werkplek twee tot vijf keer slechter zijn dan in de open lucht. In extreme gevallen kan dit zelfs oplopen tot 100 keer slechter. Dit komt onder meer omdat er overal waar goederen worden geproduceerd, verwerkt of opgeslagen, ook verontreiniging is door stof in de lucht.

Goede luchtkwaliteit op de werkplek is essentieel voor de gezondheid van uw personeel en voor uw business.

Laten we verontreiniging van de binnenlucht samen aanpakken!


Veelvoorkomende schadelijke stoffen in de binnenlucht

1

Stof of fijnstof

2

Stikstofdioxide (NO2)

3

Vluchtige organische stoffen (VOS)

Voorschriften voor binnenluchtkwaliteit – een overzicht

Er zijn wettelijk vastgelegde grenswaarden voor luchtvervuiling op de werkvloer, maar die zijn lang niet zo streng als die voor de buitenlucht. Hoe meer wetenschappers ontdekken over de gevaren van luchtvervuiling binnenshuis, hoe meer de voorschriften achterhaald lijken. Ze zouden zelfs kunnen leiden tot onnodige risico's voor de gezondheid van personeel. De ➥ Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) stelt zelfs dat er eigenlijk strengere wetten nodig zijn voor de lucht die we inademen op de werkvloer.

 

Industrial air cleaner sucking in flour dust

Hoe kunt u de luchtkwaliteit op de werkplek verbeteren ?

Eén van de oplossingen om de lucht op uw werkplek zuiver te houden en te zorgen voor een gezonde business en gezonde werknemers , is door heel eenvoudig te kiezen voor de luchtzuiveringssystemen van Zehnder Clean Air Solutions. Onze systemen bieden precies de zuivere lucht die u nodig heeft.

Stof op de werkplek – Dit moet u weten

De redenen om aan de slag te gaan met industriële luchtzuivering van Zehnder zijn legio.

Meer over stof op de werkvloer

Volg ons