Home
België - NL
Nu aanvragen versturen
Contact
Nieuwsbrief
+32 49 45 79 786
zehnder clean air solutions industrial air cleaners

Start with clean air –
Start with Zehnder

Nu contact opnemen
Onze industriële luchtreinigers pakken de werkomgeving stevig aan, wat overal leidt tot gezonder personeel en beter presterende bedrijven.

Zes goede redenen om te beginnen met industriële luchtzuivering

Gezond en veilig personeelGoede binnenluchtkwaliteit kan leiden tot meer productiviteit, minder klachten en minder verzuim en personeelsverloop. Een zuivere, stofvrije omgeving maakt het ook eenvoudiger om aan de voorschriften te voldoen.
Lagere kostenGaat u met ons in zee, dan kunnen wij uw schoonmaakbehoefte met 70 % of meer verminderen en kunnen uw werknemers zich weer op hun kerntaken richten in plaats van de boel netjes te houden.
Minder onderhoudStof dringt machines binnen en beïnvloedt de gevoeligheid van sensoren. Dat betekent dat vaker onderhoud nodig is en dat machines uitvallen. Op basis van gegevens van de bedrijven die met ons samenwerken, konden we aantonen dat zuivere lucht op de werkvloer de stilstandtijden met 30 % of meer kan verminderen, wat u tijd en geld bespaart.
Overtroffen klantverwachtingenDe verwachtingen van uw klant overtreffen, kan alleen maar gunstig zijn voor uw orderboek – of het nu gaat om het halen van die enorm belangrijke deadlines of om het afleveren van stofvrije producten die er netjes en nieuw uitzien. Door te investeren in zuivere lucht kunnen uw klanten genieten van een premium service.
Verbeterd imagoEen reputatie opbouwen kost jaren, maar kan in seconden worden tenietgedaan. In een competitieve sector kan een hoog kwaliteitsniveau een belangrijke rol spelen bij het genereren van aandacht. Een zuivere, gezonde werkplek helpt om talenten en nieuwe klanten aan te trekken.
Efficiëntie en productiviteitBedrijven die vertrouwen op onze bewezen expertise zien de productiviteit in hun bedrijf toenemen, want werknemers zijn gemotiveerder in een gezondere, zuivere werkomgeving. Bovendien zijn er ook minder stilstandtijden, omdat stof de apparatuur niet langer hindert.
Bereken uw mogelijke besparing
Bereken in een paar stappen hoeveel zuivere lucht u op de lange termijn zal besparen.
Meer weten
zehnders range of industrial air purifiers overview full 5
Onze industriële luchtreinigers

Geef uw bedrijf een boost dankzij zuivere lucht

Onze klanten zijn onze hoogste prioriteit. En omdat elk bedrijf andere behoeften heeft, bieden wij flexibele ontwerpen en oplossingen.

Ontdek onze oplossingen

Zuivere lucht in actie

Met de extreem flexibele systemen en de honderden verschillende filtercombinaties pakken onze luchtzuiveringssystemen luchtvervuiling in elke sector aan.

clean air solutions warehouse dust removal 1
Magazijnen & distributiecentra
clean air solutions food and beverages haccp compliance 1
Levensmiddelen & dranken
industrial air cleaning for bakeries 1
Bakkerijen
clean air solutions metal fabrication metal fume fever 1
Metaalproductie & lassen
clean air solutions textiles fibres 1
Textiel
clean air solutions coatings and chemicals powder coating dust 1
Poedercoaten & chemicaliën
clean air solutions plastics and rubber dust 1
Kunststoffen & rubber
clean air solutions automotive product quality issues 1
Auto-industrie
clean air solutions construction supplies respirable crystalline silica 1
Bouwmaterialen
clean air solutions medical and pharma cleanroom 1
Medische & farmaceutische industrie
clean air solutions packaging cardboard dust 1
Verpakking
benjamin kalle db schenker

Meteen nadat de industriële luchtzuiveringssystemen zijn geïnstalleerd, zagen we al resultaten. Ongelooflijk! Het is alsof we nu alles in HD-kwaliteit (High Definition) zien. Onze werknemers hebben meer plezier in hun werk, nu ze in een comfortabelere en gezondere omgeving werken.

Benjamin Kalle, DB Schenker
Lees klantcases
recycling facility
Sectorfocus
Recycling in je bedrijf: de keerzijdeRecycling in je bedrijf: niet alleen maar goed nieuws. Gelukkig is er ook een oplossing voor deze paradox...
09/01/23 min reading time