Home
België - NL
Nu aanvragen versturen
Contact
Nieuwsbrief
+32 49 45 79 786
clean air solutions air purifier cleanair

De wel bewezen luchtzuivering –
Het "CleanAir" systeem

Nu contact opnemen
Zehnder CleanAir-serie van industriële luchtzuiveringssystemen haalt stof en andere verontreiniging uit de lucht, zodat uw werknemers deze niet hoeven in te ademen. Hoe groot uw bedrijf ook is, in welke sector u ook werkt, wij hebben altijd een oplossing om luchtvervuiling aan te pakken.

Zehnder CleanAir – De hoogtepunten in één oogopslag

Hoge Clean Air Delivery RateEen efficiënte ventilator en motor, uitlaatopeningen aan de vier kanten van de luchtreiniger eneer efficiënte filterszorgen ervoor dat uw bedrijf meer zuivere lucht heeft.
De luchtstroom is programmeerbaarDe snelheid van de luchtstroom varieert van 1.000 m³/h tot 11.500 m³/h. Het luchtzuiveringssysteem kunt u programmeren zodat het intensiever werkt op het moment dat u er de meeste behoefte aan heeft.
Meerdere filtermogelijkhedenEr is een tweestaps-filtering met behulp van drie verschillende filtertypes beschikbaar. Zo is er voor elke omgeving een filtercombinatie mogelijk die de maximale hoeveelheid vervuiling verwijdert.
Plug & Play installatieSluit uw luchtzuiveringssystemen aan op uw stroomnet en deze zijn onmiddellijk klaar voor gebruik.
Flexibele montagemogelijkhedenEen installatie aan de muur, op de vloer of aan het plafond? We installeren uw luchtzuiveringssystemen precies daar waar ze nodig zijn. We plaatsen of hangen ze in een hoek op waar ze de vervuiling het best kunnen opvangen en verwijderen.
Duurzaam en energiezuinig filterenBeperk het afval en bespaar in bedrijfskosten met de lang meegaande luchtreinigers, zuinige motoren, tijdschakelklokken en afwisselende luchtstroom. Onze luchtreinigers kunnen ook opgeknapt en hergebruikt worden

Kies voor een upgrade om uw luchtzuiveringssysteem nog krachtiger te maken

We presenteren u niet alleen de state-of-the-art Zehnder CleanAir Max luchtreiniger, die beter is dan al zijn voorgangers, maar ook een applicatie voor zuivere lucht op afstand (CARA, Clean Air Remote Application) die we ontwikkeld hebben voor méér efficiëntie en beheer. CARA is bruikbaar voor alle generaties van onze luchtreinigers.

  • Overzichtelijk dashboard: Hoe effectief zijn je luchtreinigers? Hoeveel lucht zuiveren ze? Wat is de clean air delivery rate (CADR)? En hoeveel energie gebruiken ze? Bekijk je CARA dashboard om simpel en snel antwoord te vinden op deze vragen, op maat gemaakte rapporten te analyseren en data uit het verleden te bekijken.
  • Real-time monitoring: Dankzij real-time data en sensoren zijn je industriële luchtreinigers altijd geoptimaliseerd om te voldoen aan jouw specifieke wensen.Of je nou wettelijke voorschriften wil naleven of je energiekosten wil verlagen: kijk live mee hoe aanpassingen en optimalisaties je luchtkwaliteit én bedrijfsresultaten verbeteren.
  • Slimme luchtzuivering: CARA kijkt naar jouw luchtzuiveringsbehoeften en past je luchtreinigers daar op aan: volledig automatisch. Onze geavanceerde slimme technologie analyseert je omgeving en anticipeert continu op veranderingen. Maar het wordt nog beter: CARA kiest altijd voor een optimale kosteneffectiviteit en levert dan ook precies de juiste hoeveelheid magie voor jouw luchtzuivering.
zehnder cara iot platform clean air remote application dashboard
dust particles air filtration

Dubbele werking – het unieke luchtzuiveringssysteem van Zehnder CleanAir

Er zijn allerlei verschillende filtercombinaties mogelijk met Zehnder CleanAir luchtzuiveringssysteem, afhankelijk van het type deeltjes dat moet worden opgevangen. Eén van de opties is bijvoorbeeld onze gepatenteerde filtercombinatie genaamd FlimmerM®, die ervoor zorgt dat grote hoeveelheden deeltjes in de lucht opgevangen worden. Een Flimmer-filter vangt het grootste deel van de deeltjes op, waarna een mediafilter alles opvangt dat het Flimmer-filter eventueel gemist heeft. Dit mediafilter wordt ook gebruikt als reserve mocht het Flimmer-filter vol raken. Dat is één van de punten waaruit blijkt dat Zehnder CleanAir zich onderscheidt van de rest.

Een specifieke oplossing voor elke situatie van luchtvervuiling

Wij begrijpen heel goed dat elk bedrijf anders is, daarom hebben we een flexibel systeem van luchtreinigers en filters bedacht waarmee we aan elke luchtzuiveringsbehoefte kunnen voldoen. Vertel ons meer over uw bedrijf en wij ontwerpen een luchtzuiveringssysteem helemaal op maat voor u.

 

Kom in gesprek met onze experts om te zien hoe wij u zuivere lucht kunnen leveren

Neem nu contact met ons op

zehnders range of industrial air purifiers overview simple

Meer over de techniek

Bekijk onze productfolders voor meer informatie over formaten, elektriciteitsverbruik, geluidsdrukniveau en montagemogelijkheden van onze luchtreinigers.

Bekijk de productfolders
conventional air cleaning is not enough
Onze industriële luchtfilters

Deeltjes van elke vorm en formaat worden opgevangen

Wij hebben een breed scala aan industriële luchtfilters die we op verschillende manieren met elkaar kunnen combineren. Zo kunnen we elk type vervuiling aanpakken. We zijn voortdurend aan het innoveren, zodat we kunnen waarborgen dat onze filteroplossingen altijd geavanceerd zijn.

Bekijk onze luchtfilters

Laat ons in gesprek gaan

Zehnder Clean Air Solutions is internationale marktleider in luchtzuivering en -filtering, met tientallen jaren ervaring en onovertroffen expertise. Onze luchtzuiveringssystemen transformeren werkomgevingen volledig. Ze dragen ook bij aan verbeterde prestaties van bedrijven wereldwijd. Als uw bedrijf belang hecht aan zuivere lucht, neem dan contact met ons op om te ontdekken hoe we samen de luchtkwaliteit in uw bedrijf kunnen verbeteren met onze oplossing.

Jochem Huis in't Veld Country Manager België  +31 63 01 333 89  Mail naar  Maak een connectie op LinkedIn
jochem huis in t veld clean air expert