X
Bel mij terug
Nieuwsbrief
Contact België - NL
clean air solutions air purifier cleanair

De wel bewezen luchtzuivering –
Het "CleanAir" systeem


Haal de beste luchtkwaliteit binnen in uw bedrijf

Zehnder CleanAir-serie van industriële luchtzuiveringssystemen haalt stof en andere verontreiniging uit de lucht, zodat uw werknemers deze niet hoeven in te ademen. Hoe groot uw bedrijf ook is, in welke sector u ook werkt, wij hebben altijd een oplossing om luchtvervuiling aan te pakken.
Wat maakt CleanAir zo bijzonder? Meer weten
Vraag nu een offerte aan Neem contact op

Zehnder CleanAir – De hoogtepunten in één oogopslag

Hoge Clean Air Delivery RateEen efficiënte ventilator en motor, uitlaatopeningen aan de vier kanten van de luchtreiniger eneer efficiënte filterszorgen ervoor dat uw bedrijf meer zuivere lucht heeft.
De luchtstroom is programmeerbaarDe snelheid van de luchtstroom varieert van 1.000 m³/h tot 11.500 m³/h. Het luchtzuiveringssysteem kunt u programmeren zodat het intensiever werkt op het moment dat u er de meeste behoefte aan heeft.
Meerdere filtermogelijkhedenEr is een tweestaps-filtering met behulp van drie verschillende filtertypes beschikbaar. Zo is er voor elke omgeving een filtercombinatie mogelijk die de maximale hoeveelheid vervuiling verwijdert.
Plug & Play installatieSluit uw luchtzuiveringssystemen aan op uw stroomnet en deze zijn onmiddellijk klaar voor gebruik.
Flexibele montagemogelijkhedenEen installatie aan de muur, op de vloer of aan het plafond? We installeren uw luchtzuiveringssystemen precies daar waar ze nodig zijn. We plaatsen of hangen ze in een hoek op waar ze de vervuiling het best kunnen opvangen en verwijderen.
Duurzaam en energiezuinig filterenBeperk het afval en bespaar in bedrijfskosten met de lang meegaande luchtreinigers, zuinige motoren, tijdschakelklokken en afwisselende luchtstroom. Onze luchtreinigers kunnen ook opgeknapt en hergebruikt worden
dust particles air filtration

Dubbele werking – het unieke luchtzuiveringssysteem van Zehnder CleanAir

Er zijn allerlei verschillende filtercombinaties mogelijk met Zehnder CleanAir luchtzuiveringssysteem, afhankelijk van het type deeltjes dat moet worden opgevangen. Eén van de opties is bijvoorbeeld onze gepatenteerde filtercombinatie genaamd FlimmerM®, die ervoor zorgt dat grote hoeveelheden deeltjes in de lucht opgevangen worden. Een Flimmer-filter vangt het grootste deel van de deeltjes op, waarna een mediafilter alles opvangt dat het Flimmer-filter eventueel gemist heeft. Dit mediafilter wordt ook gebruikt als reserve mocht het Flimmer-filter vol raken. Dat is één van de punten waaruit blijkt dat Zehnder CleanAir zich onderscheidt van de rest.

Een specifieke oplossing voor elke situatie van luchtvervuiling

Wij begrijpen heel goed dat elk bedrijf anders is, daarom hebben we een flexibel systeem van luchtreinigers en filters bedacht waarmee we aan elke luchtzuiveringsbehoefte kunnen voldoen. Vertel ons meer over uw bedrijf en wij ontwerpen een luchtzuiveringssysteem helemaal op maat voor u.

 

Kom in gesprek met onze experts om te zien hoe wij u zuivere lucht kunnen leveren

Neem nu contact met ons op

industrial air purifiers different sizes and specifications

Meer over de techniek

Bekijk onze productfolders voor meer informatie over formaten, elektriciteitsverbruik, geluidsdrukniveau en montagemogelijkheden van onze luchtreinigers.

Bekijk de productfolders
conventional air cleaning is not enough
Onze industriële luchtfilters

Deeltjes van elke vorm en formaat worden opgevangen

Wij hebben een breed scala aan industriële luchtfilters die we op verschillende manieren met elkaar kunnen combineren. Zo kunnen we elk type vervuiling aanpakken. We zijn voortdurend aan het innoveren, zodat we kunnen waarborgen dat onze filteroplossingen altijd geavanceerd zijn.

Bekijk onze luchtfilters

Laat ons in gesprek gaan

Zehnder Clean Air Solutions is internationale marktleider in luchtzuivering en -filtering, met tientallen jaren ervaring en onovertroffen expertise. Onze luchtzuiveringssystemen transformeren werkomgevingen volledig. Ze dragen ook bij aan verbeterde prestaties van bedrijven wereldwijd. Als uw bedrijf belang hecht aan zuivere lucht, neem dan contact met ons op om te ontdekken hoe we samen de luchtkwaliteit in uw bedrijf kunnen verbeteren met onze oplossing.

Uw contactpersoon
Els de Bie Area Sales Manager België  +32 494 57 97 86  Mail naar  Maak een connectie op LinkedIn
els de bie