Home
België - NL
Nu aanvragen versturen
Contact
Nieuwsbrief
+32 49 45 79 786
management team at zehnder clean air solutions full

Onze waarden en mensen

20+
Landen
3.000+
Klanten wereldwijd
18.000+
Luchtzuiveringsunits gemonteerd
1 miljard+
Liter lucht gezuiverd per uur
2.500+
Stofmetingen per jaar
130+
Medewerkers in het team

Ons management

clean air solutions patrik fransehn

Zuivere lucht en een gezonde werkplek zijn erg belangrijk voor de meeste mensen. Ik ben er dan ook trots op dat ik aan het hoofd sta van een organisatie die bedrijven over de hele wereld met passie helpt om dit doel te bereiken. Bij Zehnder Clean Air Solutions bouwen we onze producten en diensten rond de behoeften van onze klanten. Deze klantgerichte focus en ons streven om voortdurend te verbeteren, is wat me scherp houdt en voldoening geeft.

Patrik FranséhnManaging Director
clean air solutions magnus bladh

Ik heb het grootste deel van mijn carrière in de industriële luchtreinigingsbranche gewerkt en ik haal erg veel voldoening uit het onder de loep nemen van klantbehoeften en die te vervullen. Mijn rol omvat innovatieve probleemoplossing en het aanscherpen van Zehnder’s marktaanbod op alle gebieden .Van R&D tot het uitbreiden van onze technische vaardigheden. Ik ben er trots op dat ik in een team werk dat ernaar streeft om luchtzuiveringsoplossingen van wereldklasse te leveren.

Magnus BladhHoofd Technologie
clean air solutions nadja funkner

Ik zet me met veel enthousiasme in om de boodschap van zuivere lucht te verspreiden en ben blij dat ik bij zo'n geweldig bedrijf als Zehnder mag werken. Ik ben er trots op dat we de wereld misschien net iets beter maken door de luchtkwaliteit op de industriële werkplek te verbeteren. Het is fantastisch om te bedenken dat we niet alleen bijdragen aan gezondheid en veiligheid voor duizenden mensen, maar ook aan het welzijn van veel bedrijven.

Nadja FunknerHoofd Marketing
clean air solutions benjamin mooser

Mijn belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat alles wat we doen financieel solide is en collega's te adviseren hoe we onze systemen efficiënter kunnen maken. Dit komt uiteindelijk ook ten goede aan onze klanten. Het gaat in de kern om het vinden van oplossingen die zo goed mogelijk aansluiten op de behoeften van klanten, zodat ze hun processen en de tevredenheid van hun werknemers kunnen verbeteren en uiteindelijk ook het rendement op hun investering. Passie en teamwork ... dat drijft ons bij Clean Air Solutions.

Benjamin MooserGlobal Business Controller
clean air solutions jonny huvell

Ik ben verantwoordelijk voor productie, inkoop en logistiek en heb het geluk te kunnen werken met een geweldig team van hardwerkende en creatieve mensen. Ik ben altijd op zoek naar manieren om ons bedrijf efficiënter en duurzamer te maken, toegevoegde waarde te bieden voor onze klanten en onze milieu-impact te beperken. Het maakt me trots en motiveert me dat ik onze klanten en hun werknemers kan helpen om betere en gezondere werkplekken te creëren.

Jonny HuvellHoofd Operations
clean air solutions ben simons

Het is fantastisch om elke keer dat we een nieuwe oplossing installeren en elke keer dat we een servicebezoek afronden, een tastbaar verschil te maken voor het bedrijf van een klant. Voeg daar een geweldige groep collega's aan toe die hun werk allemaal met even veel passie uitvoeren en mijn motivatie om de voordelen van zuivere lucht over Europa te verspreiden neemt alleen nog maar toe.

Ben SimonsHoofd West-Europa
clean air solutions emanuel kronauer

We zijn sterk vertegenwoordigd in heel Europa en voor mij is de positieve feedback die we krijgen van bedrijven waarmee we samenwerken de grootste beloning. Het feit dat we de werkplek van onze klanten aanzienlijk hebben verbeterd en zo de gezondheid van hun werknemers helpen beschermen, motiveert mij elke dag opnieuw. Zuivere lucht is een recht waar we allemaal van moeten kunnen genieten.

Emanuel KronauerHoofd Midden-/Zuid-Europa
clean air solutions guido rocchinotti

Onze luchtzuiveringsoplossingen zijn uniek – en daar ben ik heel trots op. Wij bieden topkwaliteit, geweldige service en aanzienlijke kostenbesparingen in ons streven om bedrijven waar dan ook zuivere lucht te bezorgen. Hierdoor dragen we ook in belangrijke mate bij aan de tevredenheid van werknemers en ook aan de gezondheid van het personeel op de lange termijn.

Guido RocchinottiHoofd Oost-Europa/Alpen
clean air solutions mikael ahlskog

Ik ben in 2008 aan de slag gegaan bij Zehnder Clean Air Solutions en ik kan niet geloven dat ik al zo lang deel uitmaak van dit geweldige bedrijf – de tijd vliegt als het leuk is. Het is zeer motiverend om in zo'n positief bedrijf te werken dat bijdraagt aan een gezondere werkplek en het werk van onze klanten helpt te verbeteren. Ik ben er trots op dat ik kan rekenen op een geweldig team dat mijn betrokkenheid bij onze Nordics-klanten deelt.

Mikael AhlskogHoofd Nordics
clean air solutions kevin rohrbach

In mijn carrière heb ik altijd de drang gevoeld om iets te doen om de mensen en het milieu helpen. Ik geloof dat zuivere lucht een recht is waar alle werknemers van moeten kunnen genieten. Als ik bij een klant ben om units te monteren of filters te vervangen en er komt een werknemer naar me toe om me te bedanken voor hoeveel zuiverder de lucht in de fabriek of op de werkplek is, dan maakt me dat blij. Ik kan niet wachten om onze klanten in Noord-Amerika een dergelijke ervaring te bieden, naarmate we groeien.

Kevin RohrbachHoofd Noord-Amerika
clean air solutions faq

Jij hebt vragen en zoekt jouw contactpersoon?

Onze luchtzuiveringsdeskundigen zijn er voor jou!

Naar je contactpersoon

Klantenservice

Klanttevredenheid en relaties opbouwen op de lange termijn zijn een belangrijk deel van wat we doen. Dat betekent dat we aandachtig naar onze klanten luisteren om hun zakelijke behoeften beter te begrijpen. We zien onszelf als partners, niet alleen als leveranciers. Door u echt goed te leren kennen, kunnen we luchtzuiveringsoplossingen op maat ontwerpen en stof aanpakken in elke werkomgeving.

De mensen achter Clean Air Solutions

We willen dat Zehnder Clean Air Solutions een geweldige werkplek is – en een veilige omgeving. Wij staan voor tolerantie, samenwerking, integriteit, respect en vertrouwen. Zo hebben we een sterk en creatief team opgebouwd dat streeft naar uitmuntendheid. Ons bedrijf biedt oplossingen die de manier waarop bedrijven werken verbeteren - en dat begint bij ons.

people at clean air solutions

Duurzaamheid

We streven ernaar om al onze producten en processen zo efficiënt mogelijk te maken, met een minimum aan afval. Onze luchtzuiveringssystemen zijn uitgerust met energiezuinige motoren en maken gebruik van een slimme filtertechnologie met een langere levensduur dan andere filters. De units die we terugkrijgen, worden weer als nieuw in order gebracht. Zuivere lucht is op zichzelf al efficiënt: het helpt de prestaties van bestaande ventilatie- of airconditioningsystemen te verbeteren, draagt bij aan lagere verwarmingskosten en kan ervoor zorgen dat apparatuur langer goed blijft functioneren.

Kom ons team versterken

Bij Zehnder Clean Air Solutions zijn we altijd op zoek naar getalenteerde mensen die onze waarden delen. Wil je bij ons team aansluiten? Kijk dan eens naar de vacatures die momenteel openstaan.

Vacatures bekijken